Megjelent a mennyország számomra

2014. december 8-án este 6 órától szervezte a kecskeméti Imádság Háza az Isten ereje az öröm című imaestjét. Kíváncsian és örömmel érkeztünk férjemmel erre az alkalomra, illetve jelen voltak még közösségünk tagjai is, számtalan másik résztvevő mellett. 

Már ismertük ezelőtt az imaest előtt is az Imádság Háza mozgalom lényegét, párszor sikerült részt vennünk az alkalmaikon két kisgyermekünk mellett. Cseh Péter atyát viszont ezen az estén ismertem meg, és előadásmódja, fiatalos lendülete teljesen magával ragadott. Olyan szenvedéllyel beszélt Jézusról, és élethűen jelenítette meg az evangéliumot, hogy segített átélnem azt, milyen az, amikor Isten örül. Ezáltal még közelebb kerültem Jézushoz, hogy megértettem, Ő is ujjongva örült tanítványainak, és nagy erővel adott hálát és dicsérte mennyei Atyját tetteik miatt. 

Cseh Péter atya szavai és az ezután következő dicsőítés, amelyet Kovács Frici és csapata vezetett, megerősítette bennem azt, hogy minden helyzetben és mindenhol dicsérnem kell Jézust és az Atyát. A szívemben a Szentlélek folyamatosan kommunikál az Atyával, és én a nap bármelyik szakaszában becsatlakozhatok ebbe a folyamatos dicsőítésbe, akárhol is vagyok, akármit csinálok. 

A közös dicsőítés alatt végig éreztem a Szentlélek jelenlétét, hogy ő vezeti a dicsőítő csapatot, akik engedelmeskednek minden indíttatásának. Megjelent a mennyország számomra, ahol Isten akaratából és örömére együtt dicsőítjük Teremtőnket. 

Az alkalom végén erősnek éreztem magam, olyannak, aki megkapta a Lélek fegyvereit a dicsőítésben, hogy ne tartson a világ fizikai és szellemi fegyvereitől többé. Az öröm, ami felszabadult bennem, erővel töltött el, ami pedig maga a Szentlélek. Hálás vagyok, hogy mindezt megtapasztalhattam ezen az imaesten.

M. Sz. E.