Az Imádság Háza Építői

Az Imádság Háza Építői olyan emberek, akik anyagi támogatásukkal válnak részeseivé a világméretű imamozgalomnak. Az építők elkötelezik magukat arra, hogy rendszeresen adományoznak az Imádság Háza szolgálata által az Úrnak és az ő szolgálóinak. Ha az Imádság Háza építője akarsz lenni, akkor válassz az alábbi csoportokból, akik rendszeres, meghatározott összeggel támogatnak.

Az építők csoportjai

 • Szenvedélyes építő
  2500 / hó / 1 év
  A szegény özvegy a Lk 21-ben szenvedélyes szívvel adott. Az értékek megfordulnak. Az emberek szemében nagyon kevésnek tűnik, az Isten szemével nézve ez nem így van. Nem számított, hogy semmije sem marad. Nem számított, hogy az emberek azt látták, hogy keveset ad. Az özvegy az ő felajánlásával szenvedélyesen dicsőítette Istent. Egy éven keresztül havi 2500 Ft jelentős különbséget jelent. Keresünk legalább 100 olyan szenvedélyes szívet, akik a következő 12 hónapban ezt az ajándékot a teremtő Isten munkájának szentelik.

 • Odaadó építő
  5000 Ft / hó / 1 év
  Kivonulás könyvének 25. fejezetében Isten arra hívja az ő népét, hogy önként, teljes szívből ajándékot hozzanak, hogy a szentély épülhessen, ahol Ő a népe között lakhat. Az emberek pedig válaszul nagy odaadással és örömmel adtak. A dedikált építő egy éven át havi 5000 forintot ad az Úrnak.

 • Nagylelkű építő
  10000 Ft / hó / 1 év
  Azok között, akik a korai egyház felépítéséhez és a testvérek anyagi támogatásához hozzájárultak, volt egy ember, aki a Barnabás nevet kapta: a Vígasztalás fia. Ez a különleges ember eladta a vagyonát, annak érdekében, hogy nagylelkűen adhasson (Csel 4,36-37). A nagylelkű építő adománya egy éven keresztül havi 10000 forint.

 • Áldozatos építő
  50000 Ft / hó / 6 hónap
  Betániai Mária (Jn 12,1-8) egészen közel ment Jézushoz, és “elvesztegette” a lábára a drága olajat, mint az ő felajánlását. Még ha az emberek gúnyt is űztek belőle, az ajándéka igazi odaadás volt, és Jézus elfogadta áldozatát. Építheted az Imádság Házát nagy odaadással havi 50 ezer forinttal, 6 hónapon keresztül.

 • Extravagáns építő
  100000 Ft / hó / 6 hónap
  A biblia azt mondja róla, hogy emésztette a buzgalom az Úr házáért. Bevallja a tényt, hogy nagy erőfeszítéseket hozott, és hihetetlenül nagy értékű ajándékot adott a templom építéséhez (1Krón 22,6-7 és 29,1-9). A nagylelkűségében Dávid azt mondja, nem hoz olyan áldozatot, ami nem került neki semmibe. Az Extravagáns építő adománya havi 100 ezer forint, 6 hónapon keresztül.

A szüntelen imádság és dicsőítés szolgálata gyökere a mennyei dicsőítés Isten trónja körül (Jel 4,8-11 és 5,8-10.12), válaszként a Mi atyánk kérésére - “legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is” (Mt 6,10). Isten szíve ég azért, hogy ami a mennyben folyamatosan történik, az történjen ugyanúgy a földön is.

A kecskeméti Imádság Háza (KHOP) számára megtiszteltetés és kiváltság, hogy teljesítjük azt az elhívásunkat, hogy folytassuk ennek a műnek a felépítését, szüntelenül imádva Jézust, és közreműködve közbenjárásban azért, hogy megvalósuljon az isteni igazságosság és kegyelem.

A támogatásoddal az Imádság Háza a következőképpen épül:

 1. a szüntelen ima és dicsőítés helyének feljesztése dicsőítők és támogatók által, akik csak ezzel a feladattal foglalkoznak,
 2. imáról és dicsőítésről, illetve az Isten iránti szenvedélyről szóló konferenciák szervezése, hatást fejtve ki erre a generációra,
 3. ingyenes forrás biztosítása arra, hogy felkészítsük azokat, akik kapcsolatban vannak az Imádság Háza munkájával,
 4. az Imádság Háza víziójának és munkájának terjesztése Magyarorszgáon és a föld minden nemzetében, internetes közvetítésen és annak fejlesztésén keresztül,
 5. további Imádság Háza dicsőítők és közbenjárók felkészítése munkájuk elvégzésére Magyarországon és a nemzetek között.


Csatlakozz az Imádság Háza csapatához Építőként, hogy részese legyél a vízió beteljesítésének! Mert Jézus méltó a szüntelen imádatra!

Igen, építeni akarom az Imádság Házát

Adatok a kapcsolatfelvételhez
CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
q
s
2
L
W
U
Írd ide a fenti kódot szóközök nélkül, egybeírva.