Mi az Imádság Háza

Isten dicsőségének új kiáradása megérinti ezt a generációt és az ima és dicsőítés erőteljes mozgalmát hozza létre. Ez a mozgalom elterjed az egész világon. Az ima városokat, országrészeket, nemzeteket változtat meg. A hívők új szenvedéllyel fordulnak Jézus felé megérintve az újjászületés Lelke által és attól a vágytól égve, hogy láthassák városuk és nemzetük megváltozását. A világ sok nagyvárosában, ahol elindították az imádság házát, elkezdett megváltozni a szellemi légkör. A szívek és az elmék megnyílnak Isten ismeretére és a dicsőítésre; megtörik az elnyomás, újjászületés és ébredés történik.

24/7 = 24 órában a hét minden napján

Az Imádság Háza célja, hogy az imaszobában éjjel-nappal, megállás nélkül történjék a Isten imádása, ahogyan az a Mennyben is folyik épp most.

... és szünet nélkül, éjjel és nappal ezt mondták: „Szent, szent, szent az Úr, a mindenható Isten, aki volt, és aki van, és aki eljövendő!” – Jel 4,8

Az imaszobában folyó dicsőítés kétórás szakaszokban működik, ahol a zenés dicsőítés keveredik az imával. A "Harp & Bowl" modellben egymást váltja a dicsőítő ének, nyelvének és nyelvima, az ima az Igével, a közbenjárás és a szellemi harc. Isten szépségére, dicsőségére és ragyogására fókuszál, ahogy az a Bibliában megjelenik. Olyan légkört teremt, ami megkönnyíti, hogy elmerüljünk az Ő jelenlétében és elmélkedjünk az Igéjén.  

Ahogy Dávid király felállította a szüntelen imádás és dicsőítés sátrát, úgy szeretnénk mi is hogy a imaszobában éjjel-nappal, megállás nélkül, szüntelenül Isten imádva legyen. Itt találkozzanak az emberek Isten imádásában és közbenjárjanak azért, hogy 

 • Isten akarata legyen meg a földön úgy, ahogy a Mennyben;
 • Krisztus menyasszonya felkészüljön a mennyegzőre;
 • megvalósuljon Isten terve, amit az emberről, a nemzetekről, az egyházról elgondolt;
 • Isten dicsősége a szellemi légkört megváltoztassa;
 • és lássák Kecskemét, az ország és az egész világ ébredését.

Az Imádság Háza mozgalom nem kötődik egyik felekezethez sem. Minden keresztényt hívunk és várunk, aki magáénak érzi és elfogadja víziónkat, céljainkat és csatlakozni szeretne. 

Online közvetítés

 • Kansas City, ihopkc.org
  1999 szeptemberében valósult meg az éjjel-nappali dicsőítés szolgálat. Folyamatos követítés folyik, angolul.
 • Augsburg, gebetshaus.org
  Augsburgban 2007 óta működik az Imásdág Háza és 2011-ben lett valóban 168 órás az ima. Csütörtök este van élő közvetítés, németül.

Világszerte folyamatosan alakulnak Imádság Házák. Ezekről bővebben a itt tájékozódhatsz.